Další informace
Místo výkonu práce: Hotel Monty, Příkrá 218, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba: 6:00-14:00 h a 17:00-20:30 h (dle rozpisu směn). Náplň práce: kontrola kvality podávaných pokrmů, kontrola stavu skladů, záručních lhůt, objednávek zboží, sledování výše Food Costu a ostatních nákladů kuchyně, kontrola hospodaření týmu se svěřenými surovinami, plánování a tvorba jídelních lístků s přihlédnutím k sezónnosti, organizace a příprava jednotlivých akcí v hotelu za středisko kuchyně, kontrola dodržování standardu HACCP a správné výrobní a hygienické praxe, vyhodnocení mimořádných a sezónních akcí, zpracování inventur, zajištění služby DM, plnění dalších pracovních úkolů uložených nadřízeným, které jsou v souladu se sjednaným druhem práce. Požadujeme: min. vyučení v oboru "kuchaři", samostatnost, spolehlivost, schopnost řídit a motivovat podřízené, praxe na stejné pozici. Nabízíme: zaměstnanecké stravování s příspěvkem zaměstnavatele, příspěvek na penzijní a životní pojištění, příspěvek na rekreaci dětí, jazykové kurzy, odborná vzdělávání. Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat Po-Pá 10:00-17:00 h) anebo e-mailem.